Прокинешся
Височенько потягнешся
Розсунеш фіранки
Матуся доброго ранку
Прямуєш на кухню
В бік відсунеш вчорашній недопитий кухоль
Щоденна традиція
Дотягуватися полиці
Босенькою навшпиньках
В коротенькому халатику
морськими хвильками Улюблена фірмова філіжанка
Порція розміряна дві ложки
кави з банки
Водою гарячою
Помалу наповниться чаша
Вдихнеш давно знайомий аромат
Кинеш поглядом по кімнаті
Одноманітність та почуття
регресії
Повернення до незрозумілого,
щоденні дискусії Подружку в підкріплення
Щоб раптом не зробили від
божевілля щеплення
До вух встромиш сумні
мелодії
Про кохання серцевих злодіїв Підспівуючи шепотом у вирі
листопада
Боляче коли в душі йдуть
опади.