Амністія, став вільний в'язень
Завершений том нікчемних
вражень
На вигляд живий здоровий
Одноманітна гримаса у
пошуках дози Щирої скупої посмішки
Бажання впасти провалитись
крізь ліжко
Відчути волі смак солодкий
За плечима заштрихований
термін відносно короткий Звільнений каліка
Мокне грозою під стріхою
Ніде сховатись відсутня
парасоля
На рану автоматом сиплять
солі Геть звідси тікай
Копійку на хліб заробляй
Подалі тримайся
Поки ще не пізно покайся