Стоїть брюнетка у пиці
цигарка
На вигляд вродлива, пускає
крізь кільце хмарку
Митєво зіпсувалась думка
Мов куля влетіла до вільної лунки Виникає бажання затушити в
обличчя
Цигарку що увійшла в
улюблну звичку
Нехай зилишиться
рельєфний рубець Одумайся, ти ж не зі стада
безголових овець Увійшло в моду, зайнятим
ротом хизуватись
Колись було по іншому, із
недопалком доводилось
ховатись
Стало дозволено На загал виносити те що
приносить задоволення Виплюнь з ротика
А то чоловіки можуть
запропонути пальчика
Залиш манеру хвойди
Нікотин з лайн*м вийде No smoking
Забудь чорний допінг
Це означає не смоктати
Тобі ще народжувати маляток