Знаєш, КОХАНИЙ, що ти в мене в списку?
Най із най, хто був так близько...,
Що не кохали і з не коханих...,
ТИх, що відкинули й з не жаданих...,
Навіть з не відданих, з тих що забули...,
Із найчерствіших, з тих кОго минули...
Із найчарівніших, аж до тремтіння..,
Що аж під шкірою, до зубожіння,
До істеричних і що в мовчанці..,
З тих, що до криків доводять коханці..
З тих най, що Аж голкою в пальці..
З тих, що невірні і з тими що вранці...,
З найбільш чужих, найблищих і томних...
До найрідніших і до безсоромних..,
До най "прощай" і до най "не йди",
До тих хто нелюбить слово "прости".
З тих, що до сліз і до п'янкого дурману,
З тих, що емоції подібно вулкану..,
З най недорослих і найсумніших...
Найдивовижніших і найскладніших..