Губи тріскають від вчорашнього алкоголю
Краплі падають в калюжі
Синоптики передають холодну погоду на завтра
Цигарка не хоче прикурюватись
Тобто хтось не дозволяє її прикурюватись.
О 7.52а отримав повідомлення від тебе
Ти писала що в тебе все добре,
Але ти не прочитала мого повідомлення між рядками…
Як кажуть юристи:
«Все найголовніше написано найдрібнішим шрифтом і між рядками»
Центр Львова, зранку, виглядає чудово
Ратуша пробиває ще одну годину.
Я пробую прикурити ще одну цигарку…
Хочеться тепла у цій порі,
Хочеться відчуття що ти ще комусь потрібен…
Крім алкоголю і нікотину, які тебе завжди гріють,
Хочеться прокидатися в обіймах коханої людини,
Хочеться писати безглузді есемески
І отримувати не менш безглуздіші відповіді,
Хочеться кохати заради життя, а не жити заради кохання,
Хочеться купляти тобі «плюшевих» ведмедів і троянди
Просто дарувати, увагу, тепло, усмішку, слова, врешті решт себе!... тобі!
Хочеться щоб мене кохали більше ніж алкоголь і нікотин зараз,
Хочеться обідати з тобою… пельменями з оцтом,
Хочеться мінувати з тобою газетні кіоски,
Хочеться мати одну сторінку в соціальних мережах на двох,
Хочеться стати для тебе ідеалом, врешті решт…
Навчи мене любити Осінь, і я полюблю тебе!...
3.11.2012р.