Я дуже хочу, хочу я до болю,
До крові з пальців, до пульсу у віску,
Відчути, як на моїй долоні
Лежить маленька пляма із піску.
Я дуже хочу, аж до сліз, до тиску в скронях,
Відчути аромат морів та літа,
Щоби лежали на моїх долонях
Ранети, солодом та кислістю налиті.
Я дуже хочу, хочу палко та нестримно,
Отих недоспаних жарких літніх ночей,
Коли залежиш повністю, залежиш ти клітинно
Від таких рідних та близьких тобі очей.
Я хочу просто, хочу просто поринати,
Щоб з головою, щоб нічого не спинило.
Я хочу саму долю залякати,
Щоб це жахіття душу їй спалило.
І не залежати від когось, жити вільно,
Щоб ніч ,як день, була так само світла.
Й нехай це буде трішки божевільно
Але життя своє почну з початком літа.