Невже ця краса земна?
Ці вуста і ясні очі!
Її подих,як весна.
А брови,як літні ночі,
Елегантна у своїх думках,
Легка в простій розмові,
Така шалена на словах,
У відчуттях всі кольорові!
Моя небесна ти Марія,
Ти захват,емоція душі,
Моя зразкова мрія,
Марія... Марія... Марія...
Невже ця краса земна?
Це тіло і чиста душа!
Її погляд,як зоря,
А сміх,як цнотливе дівча.
Краса ця з іншої планети,
Чарує мене з кожним днем,
В твою честь вірші та портрети,
Ти палаєш вічним вогнем!
Моя небесна ти Марія,
Ти захват,емоція душі,
Моя зразкова мрія,
Марія... Марія...Марія