Єгору Грушину, чудовому композитору та піаністу.
І СОлі.
Водночас, дивовижно і природно,
що, слухаючи фортепіанну гру,
не лиш на слух,
але і в пальцях рук
я відчуваю музику. Сьогодні
в Кенасі своє "Прощення" грав друг
Евтерпи і кийнет-спільноти.
Ожилі ноти -
інструментів подих,
пробуджували несвідомий рух..
Я був з коханою, її долоня
була мені за інструмент:
П'ять "клавіш", та яка симфонія!
І знов підтверджується думка -
Енергія народжується не
в істотах, але у стосунках.
Київ, 12.02.2013 - 15.02.2013