Світ не старіє на тих сірих вулицях,
Спекуляція як завжди поряд в кишені,
Очі від ультра-вітрин дивно мружаться
На шпальтах заїзджені чутки щотижневі!
Біля “ АТБ” пропонують файні візитки,
Старе “Порше” виїхав на смугу зустрічну,
І лиш старі добрі бульварні плитки,
споглядають тихо буденність пересічну!
Десь на колі чекають свіжі проститутки,
Доллара чи Євро з під вузьких глем-штанів,
Мить,і готовий міньєт за швидкі секунди,
Мить,і в клубі на склянку Morengo присів
Діалоги про довгоногу секретарку,
"Привітне привіт " пострілом десь в спину,
П*яний кооператив тусує до світанку,
А потім,мінералка,і ковтаєш слину!
Випадково живий,ти ледве мчиш по колу,
По тих бульварах,із цигаркою в руках,
І так кожен рік,весна приходить знову,
Отакі гормони у великих містах!