Надійно замкнутим вважав себе,
та сталось диво, зустрів тебе.
Тепер я змушений писати-
почав до тебе я звикати.
- В душі я мрію та співаю,
Як ніжно, тепло пригортаю,
цілую як, та обіймаю.
Про це я мрію та співаю.
Про те, як час проводим ми,
цікаво, гучно, та з дітьми.
Тебе тендітну хочу брати,
нікого більше не шукати.
Не тільки в сексі, ще в житті,
здійснити мрії всі твої.
І ще одне ти мусиш знати-
за нас усіх я буду дбати!
P.S
Чекай! Спинися! Не спіши!
Розваж все добре,- не гріши.
Бо ти одна вже не живеш,
За двох подумаєш, авжеш?