В зім'ятій насолоді
розчинена в бажанні
в порушених табу
цілісність розпалась,
поглядів перетин,
напружене мовчання,
у чисте джерело
отрута підкрадалась...
Оманливе тепло
розвіяло увагу,
зламалась на частини
розщепленого сенсу,
сочиться крізь стіну
стомлена наснага,
прокинувся ненависний
заступник - Цензор..
Сполохана уява
пронизана повітрям
і вітер в лице, прямо
в пережиті століття...