Пролітають роки клином журавлиним,
Осипає скроні мудра сивина.
А в очах неспокій, а в очах чекання,
І душа нестримно в спогад порина...
Де дитинства роки, там тепло і ласка,
Юність вже на крилах віднесли літа.
Як тебе вітати? Що тобі сказати?
Хай кує зозуля довгії літа!
Подарую пісню, подарую спокій,
Зустрічі й розлуки, літо і весну,
Але ті стрічання, вранішні прощання,
Ті слова кохання вже не поверну...
Подарую промінь сонця золотого,
Шепотіння вітру, крапельку роси,
Золотавий вечір, зорянисті ночі
І пшеничний колос русої коси.
Як тебе вітати? Що тобі сказати?
Хай біда і лихо обминуть твій дім!
Пишуться хай вірші, серце молодіє,
Доброго здоров'я зичу я тобі!
Хай ніколи в світі не погасне віра!
Хай горить надія, не згаса любов!
Березневі ночі, перші поцілунки
Спогадами в серці хай озвуться знов!