Моя палка обітниця любові,
Я згоден,так,назавжди твій!
І крапля сексу є в моєму слові,
На волю рветься білий змій!
Одна чужа істерика покори,
Мене шмагай,слова,мораль!
В пеклі безмежні є простори,
Але на всіх однісінька печаль!
Сумна й далека інстанція весни,
Через міста,онлайни,гроші!
Я живу,але чи живеш ти?
Жбурляючи гріхи у свої ноші!
І ті червоні фільми про моря,
Капітан Атлантиди,форс-мажор!
Ми всі пливем,загубивши якоря,
Смакуючи вчорашній свій декор!
Моя палка обітниця любові,
Я згоден,так,назавжди твій!
І крапля сексу є в моєму слові,
На волю рветься білий змій!