Що означає слово ні
У нашому буденному житті
-Ні буває позитивним
І приносить радість на душі
Коли приходиш до лікарні
Пройшовши огляд
Запитуєш у всіх лікарів:
У мене є якісь хвороби?
А лікар каже:
-Ні. Ні. Ні.
О! То від цього ні
Дуже солодко на душі
Або коли приходиш в банк
Училище чи інститут
І запитуєш у них
Чи в мене є якісь борги?
А вони всі дружно кажуть:
-Ні. Ні. Ні.
О! то таке ні
Хотів би чути все в житті
..продовження буде