Оспівана козаками вільна Україна,
Омріяна ворогами, не здійсненна мрія.
Не зуміли подолати, вороги закляті,
Не ставала на коліна - Україна мати.
Не ставала і не буде ворога благати,
Та з любов'ю, українців буде захищати.
Матір Божа захищає, рідну нашу землю,
Дай нам миру, пошли силу, Бог благословляє.
Тож радіймо, розквітаймо, як квітка на сонці,
Тож шануймо нашу землю, ми ж благословенні.
Українці, сини й дочки! Не цурайтесь неньки,
Не деріть її на шмаття, любіть щирим серцем.
Я ДОНЬКА УКРАЇНИ
Ярмульська Галина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Україно!Матінко моя,молюся я за тебе. Чому ти стала бідная?Життя нема без тебе.Чому правителі царки,продали
тебе в рабство?Щоб наші діти і всі ми, не знали,що таке
богатство.