***
Файний ранок наступає,
Чистим небом всіх вітає,
До роботи нас готує,
Офіс кавою частує.
***
Годі вже хворіти,
розминати боки,
Треба ж каву пити,
ну ж бо ... лежебока.
***
Привіт! А сонечко весняне,
Яскравим сяйвом нас вітає,
І з щедрістю, усім коханим,
У чашки каву наливає.
***
Пробач мене, а я тебе пробачу,
У день такий потрібно всіх прощати,
Щоб потім не було журби і плачу,
Щоб каву всім вдалось почастувати!
***
Добрий вечір нас вітає,
Дрібним цокотом дощу,
Кави чашку вимагає,
Зараз його пригощу.
***
Назавжди лишаться у серці,
Ті дивні кавові смаки,
Зливаючись в палітру терцій,
Від диригентської руки.
***
Складаю букви у слова,
Із слів вірші складаю,
Від них спухає голова,
І спокою не має.
Але вируються думки,
Потрібно щось писати,
А може кави? ... Залюбки!
Одразу в ліжко… Й спати.