Ми люди, що пускаються в дорогу
Ми люди, що шукають власний шлях
Ми люди, що долають всі незгоди
Ми люди, що незламно вірять у життя
Ми люди, що народжують людей
Ми люди, які мріють про людей
Ми люди, які кажуть вільно так
Ми люди, які вірять в чудеса
Ми люди, які знають про ціну життя
Ми люди, які мають власне я
Ми люди, ми саме життя