Коли б мені дали шанс
Я б зробила все інакше
Не було б вже пустих фраз
Про зрадливе коханця
Не було б гірких сліз,
Що вбивали мене поодинці…
Я б зробила все інакше,
Якби впевнилась, що це все на краще
Не робила б я хибних кроків
Не літала б я в мріях
Не хотіла б прильнути до тебе я сильно
Не хотіла б кричати уві сні про кохання…
Я б зробила все інакше
Не показувала фальші
Більш не гралася з людьми
Довіряла більш тобі
Була б більш впевнена з тобою
Та не залишалась зі своєю самотою…
Я б зробила все інакше!