Ти дихаєш в мені на повні груди,
Тебе я відчуваю скрізь і всюди,
Твій погляд, ласку, пристрасні вуста.
Душа в душі так міцно пророста...
Тремтиш вогнем тілесно у клітинках,
Палаєш у всіх внутрішніх частинках
І проникаєш в серце Прометеєм,
А розливаєшся святим єлеєм... 2013