Зтерпиться, злюбиться - дзвенить в голові,
Життя терпіти – це пекельний вихід,
Хоч не зізнаєшся ні ти йому, ні він тобі,
Що біля тебе крига, просто теплий лід.
Квартира стане, мов звичайна пустка,
Додому повертатися, мов відбуваючи наругу,
І не врятує тут, одна на рік відпустка,
Ховаючи емоції і безперечну тугу.
І не потрібні зайві аргументи,
В сім’ї важливі спокій і гармонія,
Не варто ставити на стерпиться акценти,
Не варто говорити, що колись, та й злюбиться.