В навушниках якась енергійна попса,
Я і мій квітень йдем по-бульвару,
надворі ще холодно,не спала роса,
Останні гультяї виходять з пивбару.
Краплі сонця біжать сміючись по даху,
вітер посіпака в очі лихо мені дме,
В голові думки під назву ху...
Де я знайшов,значить там є моє!
Новий проспект,новий квартал
біжить мій океан емоцій мрійно,
торішнє листя вийшло на бал,
і я в навушниках танцюю вільно!
По асфальтових озерах та морях
невпинну пригоду шукає мій квітень,
яка зникла за обрієм,на полях,
чекаючи нових подій та рішень!
І якось, то все так серйозно,
а я німий,ані пари з моїх вуст,
Ех квітень,не дивись курйозно,
Краще заграй свій весняний блюз!
І якось,якось я вже не розумію,
кричати б голосно,ніхто не чує,
Квітень врятуй білу мрію,
Врятуй,бо осінь знову чаклує!
Є лиш віч-на-віч та портрет ефекту,
мій колір,дотик, смак та відчуття
та не обманеш долю вперту,
Мій квітень - це осінь вранішня моя!
На елементах тіні та подиху думок,
Я вічно танцюю той танець,
Ех мій ти квітень,ти мій курок,
Ти мій, мій горючий сланець!
ID:
416673
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 08.04.2013 10:44:42
© дата внесення змiн: 08.04.2013 10:44:42
автор: Натаніель7
Вкажіть причину вашої скарги
|