Ти ніжність моя чарівлива
Сопілка, що дзвінко луна
Тамуєш подих, мов вітер
Що перед грозою стиха...
Ти вчитель мій вічний, єдиний !!!
Завжди розумієш усіх
Плекаєшся часто у мріях
Буваєш сумна водночас...
Глибока мов океан Тихий
Й прозора як гірський кришталь...
Ти та, що дарує надію
У краще майбутнє життя
Люблю тебе тихо, беззвучно
Не хочу завдати я біль
І знаю, що ти моя віра
Душа і любов назавжди.....