Тобі потрібен час змінитись.
Мені потрібен час забутись.
Найкраще буде певно вихід,
Розійтись і розминутись.
Не потрібно поруч бути,
І як я плачу знову чути.
Мені в очі не дивись, будь ласка.
Я хочу знову все забути.
Ти сприймаєш це як жарти,
А я говорю знов серйозно.
Стверджую що :"буде марно".
Ти повториш :"все ж так просто!"́.́