Полюби мене сьогодні -
Завтра може бути пізно,
Ми пірнемо в цю безодню -
Нам не буде двом тут тісно.
Полюби мене сьогодні,
Не марнуй наш час дарма,
Ми обоє вже голодні,
А попереду зима…
Полюби мене, не бійся,
Двом в морози, все ж, тепліш,
Ти не плач, краще засмійся
Й пригорни мене сильніш…