Я думаю, що людя бояться висловити свої почуття, адже вони не знають напевно, яка буде реакція співбесідника і бояться бути відторгнутими, бояться, що ці почуття будуть невзаємними.
Люди бояться йти на ризик, бути сміливими, робити щось, не знаючи які наслідки потягне за собою цей вчинок.
Бояться казати правду, знаючи, що вона може когось образити.
Бояться бути щирими, бути такими, як вони є, тому що комусь це може не сподобатись, хтось може не сприйняти їхнє справжнє єство.
Люди бояться самотності, бояться залишитись наодинці з собою, зі своїми думками.