Заспівай, матусю, як колись
Ти співала на порозі біля хати,
І казала донечці «дивись -
Не стомився вітер листя колихати…»
Заспівай матусю, як тоді,
Коли довго не могло дитя заснути,
Про усе, що буде у житті…
І про те, що більше не вернути…
Заспівай, матусенько, про зорі,
Про світанок в полі навесні,
Про зимові на вікні узори,
Подаруй тепло і спокій уві сні…