Присвята: найкращій сестрі у світі - ЛІНІ
білій троянді у похмурім грунті.
Так багато страху в мені
серце швидко стучить
душа в пятки біжить
розум мій на екзамені.
Все колисить тривога
звертаюся я до бога.
Прагну віднайти надію
шоб здійснити мрію.
Слід собою оволодівати
аби добре все написати.
Я впевнений у перемозі
і нема білих ям на дорозі
Буде чудово гарно я знаю
за це я серцем відповідаю.
Не зраджу довіри батьків
і погублю надіі вчителів .
Всі люди в мене вірять,
надію на краше дають.
Я вірю в себе і у бога
буде радість у порога.
Мае сонце пролити світло
на розум і не вчинить підло
розкрие крила сокіл
і згине той клопіт.
Не дарма ж я скільки вчився
до низьких посад дожився.
Я вірю ,шо знаю
і все пам'ятаю.
Того ж і вам бажаю!
Не залишайте свого бою,
гартуйте Мудру зброю.
Всі шляхи мають темні стежки
непролазні хащі, коварні кущики.
Та не треба швидко здаватись,
треба йти до краю й боротись.