гетери чи гарпії?
у скільки несказаних слів напруга між тіл роз"єднаних?
у жінки пальці на дотики жадібні
у жінки значення жалем розмелені
окультні пристрасті
чи прикрощі?може культурні прянощі?
у жінки очі червоні до невеселого
у жінки сили лиш голос втрачений
довічні пам"ятки
у пам"яті шкіру здерто до несвідомого
у жінки зілля кипить у думках незварене
у жінки нерви стріляють як в простір колії
миттєві слабкості
прийдешні скалять зуби торішній ніжності
у жінці фарби мруть неначе праведні
у жінці страх кипить ніби грішний