я почав бачити, те чого немає
я почав прагнути туди.... де все зникає
я почав дихати там де тебе немає
це якесь переродження, чи може просто збочення
це якась фантазія, чи власна евтаназія
це божевільна забаганка, чи необхідна нова планка
я хочу просто бігти, щоб обігнати світло
я хочу просто взлетіти, щоб здивувалися діти
я хочу просто проникнути, туди.... де все зникнуло
ти віриш, що цей світ існує
ти віриш, що наступить ранок
ти віриш, але ти не знаєш
я знаю що твій світ існує, навідмінно від цього
я знаю що ти прокинешся, але не в ньому
я знаю що ти мені скажеш, але давай краще покажеш
я хочу просто бігти, щоб обігнати світло
я хочу просто взлетіти, щоб здивувалися діти
я хочу просто проникнути, туди.... де все зникнуло
даремно тобі кричати, а мені тебе шукати
даремно страхів боятись, давай їх позбавлятись
даремно сподіватись, пора світам з'єднатись