Крутится стрілка, все так як колись
втомо рахує години
на очах вимальовує сни
складаючи мрії в частини.
Та ти не знаєш... Що таке любов!
Коли серце рвучись в волі застрягає
та вогнем палає кров
незнаєш... Що я досі відчуваю!
До тебе лиш ці почуття
завжди в серці це тримаю
бо тільки ти! мені запалюєш життя!
Ніколи не забуду твої ясні очі
твою милу усмішку та сьміх
ти мені у снах являєшся що ночі
та найдорожчі ці для мене сни!
У них я бачу море!
Та вода... Пісок...
і знаю. теж все повернути хочеш
лиш сама вагаєшся ступити 1-ший крок!
Хоч зараз ми одне від одного далеко
та літо знову казку подарує
ту вечірню спеку
де тільки в двох ми будем!
Ти та я!
Наче в морі зходятся два корабля.
що один до одного приплива
зєднуются десь у далечені
пливтимуть стрімко по хвилі голубі.
Та жаль що вже дзвінок...
Та він лиш трішки перебє мої думки
це почуття не зникне буде назавжди.
Інколи здаєтся що просто скучив
та ти повір не грав в любов
без тебе сигарета горло сушить
та не цікавий в неті комп...
Ще так далеко літо
та вірю в тебе і чекаю
що в твоїй яскраво сонечко засвітить
та повернется кохання.
2009