Чи знаєш ти:
Як ніжно звучить слово "мама"
із крихітних вуст немовляти?
Як хочеться їй до світання
на ручках його колихати?
Як льється пісня іскриста
тихо так у кімнаті?
Як ангел у сни залітає
і крила його пухнаті?
Як хмуряться бровки
і тупотять ніжки?
Як хочеться гратись,
а тре йти у ліжко?
Як сльози гірки
враз спадають додолу?
Як треба збиратись
зрання вже у школу?
Як важко стрататись
йому на п*ятірку?
Як легко зробити
в штанях третю дірку?
Як солодко пахне
перше кохання?
Як гірко смакує
той фрукт розтавання?
І як взагалі різнобавить життя?
У тебе присутнє таке от знаття?