Ти мчиш на байку, як вільний птах.
Вітер обдуває твоє тіло.
Рев мотора і розпечений асфальт.
По заді тисячі кілометрів доріг.
Небезпека чатує на тебе.
Хоче обійняти тебе в свої міцні обійми.
Але Ти вислизуєш з її рук.
Твоє життя - дорога.
Дорога - твоя свобода.
В дорозі ти відчуваєш себе вільним.
Ти мчиш на байку, як вільний птах.