Древній Єгипет мав «живих богів»,
А їх слова були для всіх – закон,
Для єгиптян і їхніх ворогів,
І називалися вони всі – «Фараон».
Тисячі років сплинули давно,
Всіх фараонів поховали в пірамідах
І їх, як «мумії», показують в кіно –
Дуже жорстоких та несамовитих.
Далеко Україна від Єгипту,
Та об’єднала з ним нас Фаріон,
Що, наче ієрогліф з манускрипту
З древніх часів, віщує всім закон!
Не все було погано, що минуло,
Не все прекрасно, що сьогодні є,
І лише Фаріон, як сомнамбула,
У стінах Ради це не визнає!