Можливо, коли небудь, я всетаки кину курити
і почну більше читати,
але ти, не будеш мене любити,
якби я не стала старатись.
Можливо, коли небудь, я перестану
викидувати такі дурниці,
але надіюсь, тоді вже тебе не застану.
І витягну із серця спиці.
Можливо, коли небудь, я почну спати по ночам
і вже більше тебе не згадаю.
Перестану скучати по твоїм плечам,
а вруг вже навіть, не впізнаю.
Можливо, коли небудь, я перестану тебе любити,
а можливо, колись попаду до вязниці
за те що прийшлося тебе убити,
бо ти не оцінив мої дурниці.