Я бачила тебе у сні,
Ти обіймав маленькими руками.
Але, Де?..мені Тебе знайти,
Щоб пригорнути і розповідати
Про ті казки,
Що розповідали колись мені...
Мої батьки і наші бабусі,
Але, тобі розказують чужі..
Долі нелегкі...
І твоя дуже нелегка
Я завжди в думках з тобою..
Твоя сестра!
Богданчику!!