Не сердися на мене, не варто
свої нерви вбивати на марно.
Ти ж знаєш, я ж могла і дальше
обманювати тебе, все солодше.
Брехати тобі в очі,
що вечора бажати доброї ночі.
Всетаки ти надто хороший,
а краще б ти був обережний.
Краще, ти б мене, взагалі не знав,
а ніж би потім проклинав.
Я ж не з тих, хто так щиро любить,
я така, що лиш душі губить.
Вибачатись я більше не буду,
краще просто про це забуду.
Мабудь, ти не так мене уявляв
просто ти, мене добре не знав.