Можна я твоїм подихом буду,
Що дає тобі сили знов жити
Самим першим твоїм і останнім,
Щоб могли ми щасливими бути.
Ти і я, як крила два у птаха,
Коли щастя приходить чи горе
Разом були у двох нерозлучно,
Наче дві половинки є цілим,
Емоційно, духовно й фізично
У долоні твої упаду я
І скажу що тебе я люблю,
А любити це завжди непросто,
Своє "Я" залишати позаду,
Забувати про себе
І в котре пам`ятати про того,
хто поруч,
Віддавати любов свою ближнім,
Кожний день зігріваючи нею,
Замість того щоб просто чекати,
Може краще її віддавати,
Коли хочеш я буду для тебе
Твоїм сонцем, що в небі сіяє,
Або твоїм натхненням,
Що ніжно окриляє тебе насвітанку,
Коли хочеш від щастя співати
І є сили щоб гори звернути,
Я так хочу щоб ти був щасливим,
Бо від цього і я є щаслива,
Можу в небо як птах поринати,
Або камнем до низу упасти,
Якщо будеш ти раптом страждати
І тоді я тебе не залишу.