Чи можна когось вічність любити,
Безумно марити і жити?
Когось глибоко і міцно у серці тримати,
Чиєсь ім`я до подиху останнього шептати?
Хтось... Хтось - це твоя домівка і сім`я,
Хтось - це все... Все твоє життя.
Це мрії, щастя миті, радість до безтями,
Розчарування , горе і від болю рани...
Потрібно все ж таки любити, без когось тобі не жити,
І час непотребом стане, його не зупинити.
Навіщо ж тобі без когось цей світ,
Коли крижаніє душа, сковує лід?
Я знаю... Можна і вічність цілу кохати
І комусь все своє життя віддати,
Бо хтось - твоя доля, любитиме скрізь,
Даруватиме радісь, позбавить сліз...