Години шлях уперто стелять,
Цей невпинний рух завжди триває:
Чи ти у своїх емпіреях;
Чи в безодні коли потопаєш.
І жагуча пастельна краса
Із роками - веселка безбарвна.
Тінь минулого все нависа,
Спроба опору їй завжди марна.
Ти кричав. Ти збентежився, змовк.
Неприручений час дичавіє.
В іншосвітнє подавсь, в поті змок:
Амулети, закляття - безсилі.
І вже чутно відлуння кроків..
Ієрогліфи долі написані.
Час настав. Збережи свій докір,
Бо скріншоти у вічність вислані.