туман розмиває кордони
між суттю і trifles
між уявним і явним
між існуванням і небуттям
між хорошим й поганим
усе стає просто ніяким
а може так треба
побути в тумані
переглянути свої устої
змінити акценти
адже в тумані все безколірне,
а отже майже непотрібне
і те що здавалось важливим на віки
уже беззмістовно поблікле
в тумані безбарвне, беземоційне
і навіть безформне, а отже пустотіле.
Спасибі тумане, я міняю пріоритети.