Не тримай мене в обіймах. Тяжко.
Тяжко стерпіти задуху каяття.
І не шепочи слова кохання. Лячно.
Тому, що прошло, немає вороття.
Не чіпай душі моєї більше,
Не тримай, а просто відпусти.
Відпусти на волю спраглу пташку
І нічого більше не проси.
Не проси любить тебе до скону,
Мучитись, терпіть нестерпний біль.
Не проси у сни твої літати.
І тобою снити не проси.
Дай розправить крила і летіти,
Вирватись з цієї западні.
Дай без тебе тихо-мирно жити.
Залиши мене – мені.
Крила не ламай, не руш свободи,
Не тримай в полоні забуття.
Не тримай вже більше поруч себе,
Дай вдихнути вільного життя.