Я хочу з тобою щодня прокидатись,
І нехай навіть в тиші німій,
Губ твоїх ніжно губами торкатись
І забувати про те, що - не мій.
І тільки з тобою так сильно щоночі,
Нарешті вмостившись на міцному плечі,
Бездумно, так просто,так легко, я хочу,
Кинути все і летіти в сонячну далечінь.
Тільки тебе тримати за руку,
Цілувати в повіки, шию і ніс,
Ти є моя найсолодша мука,
Найприємніший в світі сюрприз.