Вже протягом кількох століть,
весь люд питає, що таке кохання.
Це почуття, чи формула страждань.
Чи просто лиш ілюзія думок.
Творець її, ніхто його не знає.
З надією чекає, що з часом все мине.
Воно пройде і тихо розбиває ілюзією цих прожитих думок.
В полон страшного та безмежного страждання,
та марних сліз, що ллються крізь дощі.
Попасти може кожен без вагання.
Забутися в тумані почуттів.