Життя-це гра! Один раз виграв-один програв За що купив,за те й продав... Перед ким вистояв,того обіграв Кому піддався-себе зазневажав. Життя-це сон! Усе буває... Час іде і час спливає Не ти для часу,а час для тебе Радій й журися,бо це потреба. Не зупиняйсь на півдорозі, бо не поможуть лихі люди в змозі. Коли проблема:"Зупинись. Ти обміркуй і з цим змирись ". Кому потрібно-зрозуміє, а кому ні-нехай заніміє. Коли людей щось обурило,іди від них, Не слухай їх,бери ти приклад з того, чого життя навчило. Пробач минуле,пізнай минутне І розгадай своє майбутнє. Навчись чекати й умій чекати І що захочеш будеш мати!