Прикасаться к душе другого человека – всё равно, что ступать по священной земле.
С.Кови
Мов король на священну землю
Я ступаю у тебе
Мій величний ескорт –
Вся Земля і все Небо
На порозі знімаю свій одяг
З ним химерний занедбаний світ –
бо
він тут не треба
Входжу новим та пречистим
ще нехрещеним, а тому мовчазним,
у храм
поки що лиш твого
а відтак самотнього бога.
у твою присутність,
мов знак до молитви,
я, мов король, входжу
Та як буде потреба
ще й проситиму хліб та воду
Цьому свідки – Земля і Небо
Так я
щасливим і знайденим
крізь тебе
вертаю
до свого дому.