Коли осіннє листя падає до сну,
Коли в промінні сонця я тону.
Коли вночі летять зірки,
коли у небі журавлі.
Коли для рук твоїх треба тепла
Коли на носі вже зима.
Коли в хатинці лише ми,
Коли в каміні танці запальні.
Коли під ковдрою заплуталися ми,
Коли душа і тіло у теплі.
Коли радість в очах кричить,
Була то найщасливіша мить.
Такі були чудові дні,
Спасибі, друже, за найкращі сни.