Я - егоїстка,
тяжкий характер.
Я - пофігістка,
Ні в батька, ні в матір.
Мені все одно на проблеми людства,
Мені приємно, коли всюди пусто.
Я егоїстка?
Може, характер?
Може, амбіції нічого не варті?
Може, це просто мої причуди?
Може, навколо мене всі мудрі?
Може комусь моє життя прожити
Буде як партію в карти зложити?
Ну, а, можливо, все навпаки?
Можливо, навколо одні дураки?
Мені наплювати на думку інших
Такий характер,
Такий, а не інший.
Можливо, це лиш мої бздики,
Та з ними легше на цьому світі.