Ти йшла край дороги, і наче там щось шукала
А серце у грудях палало страшним огнем
Сердечко згубила, кохання його украло
А щастя лише,коли поряд з тобою йдем
Ти йшла край дороги і ладна життя віддати
Ключі загубила і думала що знайдеш
Назад поверталась, і марно там щось шукати
Було поряд щастя, якого не повернеш
А небо стояло в нічному пустім просторі
Шуміли машини і сяяли ліхтарі
Кохання палало, на березі Чорного моря
І ми попрощались на сході нічної зорі.