Я одержима твоїми ідеями
Спасибі тобі незнайомець
Безкінечними апогеями
Ранений час-вже кінець?
Настане день,
Наглянувші зміни,
Струть особисте життя
І набите трофеями
Усе,що було
Лиш відійде в небуття.
Паскудство не злічених слайдів
Вривається у думки
Пробиває рамки
Залишаючи лише дірки.
Світло в очах,
Не смеркає
Потонувши у сльозах
Холодних…
Забарвлених кров'ю відчаю
Цього ніхто не знає,
А пам'ять відновлюється тільки у снах.
Відчуваючи стуки серця
І дихання тремтить
Розбиваю тисячне скельце
Прорізаю уламками текстури,
Картинка зникла,
В пам’яті лише мить
На прощання зі мною майже прозорі,самотні фігури.