Коли він йшов,
Я мовчки зціпила зуби.
Коли пішов,
Ледь не втопилась
У власних сльозах.
Я пам'ятаю,
Як цілували його губи.
Я пам'ятаю
Блиск в його очах.
Я пам'ятаю,
Як обнімали руки
І очі як хотіли...
Як цілував чоло.
Я пам'ятаю
Запах його тіла..
Якби ж це було ще,
А не уже було.